Fornøyde foreldre!

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli en enda bedre barnehage.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02
Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Krystallveien du er mest fornøyd med?»

«Alle de fantastiske ansatte som jobber der. Alltid blide, positive, hyggelige, hver dag året igjennom, ungene får en god start på dagen hver eneste morgen. Kan ikke få rost dere nok. dere er helt fantastiske. Flinke til å gi tilbakemeldinger, rapporter, er veldig fornøyd. Flinke til å gi hvert enkelt barn den omsorg og det den trenger utifra hvert enkelts behov. Er herlig å gå på jobb å få en slik start på dagen og der en vet at barnet ditt har det bra, og at er det noen som gir dere tilbakemelding.»

«Alle de blide menneskene vi møter hver dag, enten de jobber på mitt barns avdeling eller på en annen avdeling. Alltid et smil og et “hei”. Virker som alle i personalet kjenner alle ungene og det føles trygt og godt. Personalet viser forståelse og respekt for oss som foreldre og barnet vårt, samt følger opp våre tilbakemeldinger.»

«Ansatte som ser barna for det de er, trivelige og blide ansatte. Mye som skjer, men på barna sine premisser f.eks. langtur som ender litt annerledes enn planlagt. Er en aktiv barnehage med blant annet faste turer til judohallen. Barna får være med på matlaging. Stas med skolegruppe og det de får i den forbindelse, sekk, bok, pennal, drikkeflaske og ikke minst t-skjorte!»

«Både barn og voksne blir tatt på alvor.»

«Jeg er fornøyd med måten de ser barna og barnas behov på og når de forteller om barnet så kjenner jeg dette godt igjen for jeg kjenner mitt barn på samme måte. Det gir en trygghet og jeg vet at barnet har det bra. Jeg er også veldig fornøyd med kunnskapsområdene og synes at barna får ta del i mange ulike aktiviteter som igjen bidrar til læring og utvikling.»

«Espira Krystallveien er en barnehage ungene mine gleder seg til å gå i hver dag. De ansatte er flinke til å vise at de bryr seg og viser omsorg. De er også flinke til å ta barna med ut og gå på turer i skog og mark. Jevnt over veldig fornøyd med barnehagen»

«Positive ansatte, opptatt av å se barnet. Humor og god opplevelse av at barnet er trygt etter tilvenning. Godt fornøyd!»

Personvern og cookies