Prosjektarbeid

«Tema Sandnes» er et prosjektarbeid som skal gå over ett år der målet er at vi skal få kunnskap om forskjellige fagområder, men samtidig bli kjent med byen vår Sandnes. Dette prosjektet er også noe som skal være med å binde sammen avdelingene og huset. På denne måten har avdelingene alltid ett tema å samarbeide om.

Vi vet ikke hvor prosjektet ender og hvilke under temaer selve prosjektet kommer til å få. Det er barna som viser retning gjennom hva de interesserer seg for. Vi er lyttende og engasjerte voksne som fokuserer på prosessen og ikke på det endelige produktet.

Temaene kan handle om alt fra hva slags biler det finnes i Sandnes, til hvilke dyr vi har og til hvilke kjente personer som er oppvokst i byen vår. Her skal vi la barna få undre seg og utforske. Hva er det de vil vite om byen vår? Hva er det vi ikke vet? Det å undre seg sammen med barna vil være en del av denne prosessen. Det er ikke sikkert vi kommer fram til noe en måned, og kanskje blir det ikke et produkt ut av det. Men det er akkurat det som er så gøy med prosjektarbeid. Vi vet ikke veien på forhånd.

 

Personvern og cookies